Tron Legacy igra uskoro za Android

Objavio u 25/11/2010 u 8:29

Kako se blizi premijera filma Tron Legacy, marketing je sve jači i jači za ovaj film. I iskreno, ja sam više nego radoznao kakav će film biti, jer sam gledao originalnu verziju po kojoj je ovaj remake napravljen. Igra LiveCycle je trenutno dostupna samo iPhone korisnicima, ali najavljena je i Android verzija.

Igra se zasniva na vašoj geo lokaciji. Dok hodate, pravite svetlosni trag, i ako “neprijatelj” naleti na vaš trag, tj. preseče ga, vi dobijate poene. Deluje prilično jednostavno, ali kako smo videli, jednostavne igre najbolje prolaze na mobilnih platformama. Kako igra izgleda možete pogledati na klipu ispod.

Na trejleru ispod možete videti čime je igra i bila inspirisana, ukoliko niste gledali originalnu verziju, ili igrali igru davnih 80ih.

Igru kada izađe ćete moći skinuti na oficijelnom Coca-Cola Zero sajtu

Tags: AndroidCoca-ColaTronTron Legacy

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share