Trainz Simulator dostupan na Marketu

Objavila u 03/08/2011 u 8:59

Trainz Simulator je poznata PC igra koja je već neko vreme dostupna na iPad-u a sada je optimizovana i za Android tablete pa tako možete naći ovu igru po ceni od 392 dinara na Android Marketu. Ova igra spada u one što bude sećanja iz detinjstva. Sećate se kada ste se igrali sa električnim vozom i kada ste pravili osmicu od pruge i spojnica? Pa onda namestite vagone i lokomotivu i uzmete upravljač i pokrenete voz. Ah kakva lepa sećanja, umela sam danima da se igram za električnim vozom i dan danas se sećam svakog vagona kako je izgledao. 🙂

Trainz Simulator
Trainz Simulator
Developer: N3V Games PTY LTD
Price: $5.49

Sada na vašem Android uređaju možete sa potpuno prilagođenim sistemom upravljanja za ekrane osetljive na dodir, postavljati šine, kreirati izgled vozova i upravljati njima. Trainz Simulator se
sastoji od mnoštva sadržaja, ruta i sesija kako bi vam omogućili najbolje iskustvo u upravljanju vozom na mobilnim platformama.

Trainz Simulator THD je verzija igre optimizovana za Android tablete. Kako kaže Paul Olsen zaposlen u N3V Games, poprilično su se oslonili na Tegra 2 čipove: “Uz pomoć Tegra 2 čipa i dual-core CPU tehnologije, uspeli smo da plasiramo Trainz sa svim svojim karaktaristikama kao što je alat Surveyor na Android tržište”.

Performanse uz pomoć NVIDIA® Tegra™ čipa i njegovog dual-core procesora daju mnogo bolju igrivost i bolji vizuelni ugođaj. Šta više, Trainz maksimalno iskorišćava prednost Tegra poboljšanja kao što su
bump mapping, specular i dinamička osvetljenost. Tako vlasnici tableta sa Tegra 2 čipovima mogu u potpunosti da dožive ovu igru.

Pogledajte uporende screenshot-ove ove simulacije sa Tegrom i bez Tegre.

Trainz Simulator THD

Trainz Simulator THD

Igra zauzima 12 MB i može se instalirati na tabletima sa verzijom Androida 2.3+.

N3V Games su napravili trejler za ovu igru pa možete pogledati  nastavku:

A bacite pogled na screenshot-ove:

 

Tags: Androidčipdual-corePCtablettegra 2Trainz Simulator

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • “Ova igra spada u one što bude sećanja iz detinjstva. Sećate se kada ste se igrali sa električnim vozom i kada ste pravili osmicu od pruge i spojnica? Pa onda namestite vagone i lokomotivu i uzmete upravljač i pokrenete voz. Ah kakva lepa sećanja, umela sam danima da se igram za električnim vozom i dan danas se sećam svakog vagona kako je izgledao.”

    Priceless 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *