Temple Run 2 dolazi 24. januara

Objavio u 18/01/2013 u 16:26

Temple Run 2Temple Run je jedna od najpopularnijih igara za Android, primarni cilj igre je savladavanje prepreka u brzini. Igra je imala toliko dobru prođu da je Imangi Studios rešio da zadovolji verne fanove ove igre i napravi napravi i drugi deo .

Po rečima ekipe koja je napravila Temple RunTemple Run 2 će izaći sledećeg četvrtka, odnosno 24. januara, a donosi novu mapu koja će, za razliku od prethodne koja je bila u džungli, biti delom u oblacima, a delom u podzemlju gde će se glavni lik voziti u rudarskim kolicima. Još jedna od bitnijih izmena biće veći majmuni. Majmunčine.

Iako nisam fan ovakvih igara, niti sam ikada instalirao Temple Run, siguran sam da će se fanovi prvog dela obradovati nastavku koji stiže uskoro.

Tags: igraigricaImangi studiosTemple Run 2

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *