Subway Surfers postavila rekord! Prva igra sa preko 1 milijardu skidanja na Play Prodavnici

Objavio u 20/03/2018 u 4:02

Ako igrate endless runners igre (to su one gde se trči do u beskonačno) onda sigurno znate neke od popularnijih naslova. Sve je počelo sa Temple Run, ali su i ostale igre uskoro stigle ovaj naslov. Odmah nakon Temple Run se pojavio i Subway Surfers, zanimljiv naslov koji će staviti na test i najspretnije prste. Ove nedelje je Subway Surfers postao prva igra na Google Play PRodavnici koja je skinuta preko 1 milijardu puta. Vau!

Subway Surfers su predstavili SYBO i Kiloo u maju 2012 i od tada je ovom naslovu popularnost samo rasla gde je postao jedan najpopularnijih u ovom žanru.

SYBO Games Subway Surfers Infographic

 

Ushićeni smo da budemo najveća igra na svetu na Google Play platformi. Preskakanje jedne milijarde preuzimanja je istorijsko dostignuće. U ovom slučaju, istoriju je zapisao talentovan tim developera i fantastična kolaboracija između SYBO i Kiloo

rekao je Jacob Møller, Kiloo CEO

Tako da, Subway Surfers je sada deo istorije Android gejminga.

Subway Surfers
Subway Surfers
Developer: SYBO Games
Price: Free

[via SYBO Games]

Tags: endless runnersSubway SurfersTemple Run

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *