Puko ozonski omotač, stigle Angry Birds – Space

Objavio u 22/03/2012 u 11:22

Angry Birds Space
Nakon famozne najave iz svemira, Angry Birds – Space su razvalile atmosferu i stigle na Zemlju,  sad su spremne da se instaliraju na telefone!
Novi deo ljutih ptica donosi drugačiji način igre, jer u svemiru nema gravitacije, 60 novih nivoa na planetama, sloumoušn i uništenja brzinom svetlosti.
Stižu i nove ptice, nove supermoći i nova galaksija!
Probajte dok je vruće, evo linka sa Play Store!

Tags: Angry Birds SpaceSvemir

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Super igra i mnogo zarazna 🙂

  • Hate to be smartass incorporated (OK, laž, u stvari uživam u tome) – nije baš tačno tačno da u svemiru nema gravitacije. Ima je, no je slaba, do te mere da ne utiče na tela na način na koji utiče na površini svemirskih tela. Sve bi ovo bilo nevažno – da ne igra ulogu u samoj igri. Slingshot je fora da iskoristiš gravitaciju planete na koju nailaziš da bi je obišao i nastavio tamo gde planiraš da ideš brže no što si išao, i ovim trikom služi se projektil u Angry Birds Space – da nema gravitacije, slingshot bi bio nemoguć (tip – video na klipu sa prethodne najave). Naravno, ako si dovoljno daleko od planete, najlakše je putanju projektila aproksimirati pravom linjom, jer je uticaj gravitacije mali mali, a otpora vazduha nema.

  • Po meni najbolja edicija do sada. 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *