Stigla je FIFA 14!

Objavio u 24/09/2013 u 18:25

Za sve fanove fudbalice u svetu je stigla FIFA 14! Kažem “u svetu” jer do danas nije ceo svet mogao da je preuzme sa Google Play prodavnice.

FIFA 14

FIFA 14 donosi preko 16 hiljada igrača, 600 timova i 34 različita stadiona u 33 lige. Igra se klasično: na touch kontrole, međutim tu su i nove intuitivne kontrole a novine su pre svega poboljšana grafika i bolja optimizovanost za tablet uređaje.

Generalno, igra se skida kao besplatna, ali u nju je integrisan sistem kupovine unutar same aplikacije, što znači da određeni sadržaj morate platiti da bi ste mogli da mu pristupite, dok su napravljena tri moda koja se mogu igrati samo ako se iskeširaju evrići – to su Manager, Tournament i Kick Off.

FIFA 14 je veličine 1.3 GB i možete je preuzeti sa linka ispod.

 

Tags: FIFA 14FIFA 2014fudbalfudbalica

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *