Sonic i još 4 igre na Tegra uređajima

Objavila u 29/02/2012 u 15:19

Sećate se Sonic-a na Sega konzoli?

Moći ćemo ponovo da se zabavljamo sa plavokosim ježom Sonic-om 😀 ali ovoga puta na Tegra 3 uređajima. Sonic The Hedgehog 4: Episode II igra stiže na Android uređaje i dolazi sa 17 potpuno novih  nivoa sa real time efektima vode i dinamičkim pozadinama do 720p rezolucije.

Kako će izgledati, pogledajte na video klipu:

Pored Sonic-a, Nvidia je najavila još 4 igre koje će se pojaviti u TegraZone marketu. Jedna od njih je Dark Kingdom THD koja je takođe optimizovana za Tegra 3 uređaje. Tako u igri možete da uživate u realističnim normal mapama i vodenim efektima. Korišćena je i Nvidia PhysX tehnologija koja daje realistične fizičke efekte.

Tu je i Eden to Greeeen igra koja mi deluje vrlo interesantno. Mašine okupiraju planetu Eden i kradu prirodne resurse. Mašine uništavaju prelepe predele planete Eden ali onda male i spretne biljke, cveće i drveće kreću u osvetu. 😀

Golden Arrow igra donosi akciju na Tegra tablete i telefone. Visoka rezolucija tekstura, visoka dinamika osvetljenja, fine i mekane senke sa odsjajima, eksplozije i vatra dočaraće akcioni i avanturistički duh igre maksimalno. I ova igra se očekuje da se pojavi vrlo brzo, a nema video klipa za nju, zato evo samo screenshot:

golden arrow

I peta najavljena igra, Hamilton’s Great Adventure donosi putovanje i avanturu sa Ernest Hamiltonom i njegovom pticom Sasha. Oni zajedničkim snagama skupljaju oruđe i prolaze kroz razne izazove. U ovoj igri će biti dostupno čak 60 nivoa sa unikatnim, vizuelnim okruženjem.

Tags: grafikaigremapenvidiaoptimizacijaSonictegra 3vatravoda

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *