Slice It! stigao na Android

Objavio u 26/11/2010 u 18:29

slice-it

Com2Us, poznat po Homerun Battle i Heavy Gunner igrama, portovao je još jednu popularnu iOS igru na Android platformu. Besplatna je, zove se Slice It! i dostupna je samo preko GetJar sajta.

Slice It! je mozgalica gde morate da isečete različite oblike na jednake delove. Primera radi, na prvom nivou od vas se očekuje da presečete kvadrat na pola, a nakon toga stvari postaju sve kompleksnije kako napreduje igra.

Igra ima prilično zaniljiv interfejs, koji je kompletno uređen od ručno crtanih elemenata. Igrao sam igru nekoliko minuta, i deluje zanimljivo i igrivo. Na video klipu ispod možete videti i trailer u kome je dosta dobro objašnjeno šta igra radi.

Pa ako ste zainteresovani, igru možete skinuti sa GetJar.com sajta.

Pošto sam primetio da neki ljudi imaju problema sa skidanjem igara sa GetJar sajta, predlažem da instalirate Chrome2Phone za Chrome browser ili Fox To Phone za Firefox i onda je dovoljno da desnim klikom na link ka apk fajlu, koji kaže da skinete igru na vaš računar, a zatim opcijom “Send this link to Android Phone” je pošaljete na telefon.

Tags: AndroidCom2UsiosMozgalicaPortovanjeSlice It!

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *