Six-Guns besplatno na Google Play Store

Objavila u 18/03/2012 u 9:46

six-guns

Gameloft je zaista u poslednjih par godina izbacio fenomenalne naslove ozbiljnijih igara na Android platformi. Uglavnom se većina igara plaća ali ovoga puta su portovali Six-Guns i možete je skinuti besplatno sa Google Play Storea.

Six-Guns je odlična igra koja nas baca na divlji zapad i donosi novi doživljaj kroz Android uređaje. Odlična grafika i priča o kaubojima koji pljačkaju Indijance, ubijaju životinje zbog krzna koje prodaju, tuče po kafanama su dovoljni razlozi za fanove vesterna da skinu igru i barem je probaju. 🙂 Igra zahteva skidanje dodatnih 396 MB sa interneta nakon instalacije. Zahteva minimalno Android verziju 2.1 i teška je 1,4 MB.

Na video klipu možete videti i kako izgleda:

Six-Guns: Gang Showdown
Six-Guns: Gang Showdown
Developer: Gameloft SE
Price: Free
Tags: AndroidBesplatnodivlji zapadgameloftigraPaly Storevestern

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *