Shadowgun: Deadzone multiplejer stiže 14. novembra

Objavio u 08/11/2012 u 7:07

Shadowgun: Deadzone, multiplejer pucačka rokačina, već duže vreme se nalazi u otvorenoj beta verziji, po najavama Madfinger Games-a finalna verzija će izaći 15. novembra. Ne zna se da li će biti besplatna (na osnovu najava bi trebalo da bude), ali pretpostavlja se da će biti freemium – igru skineš besplatno, a dodatne stvari u igri (puške, municiju…) kupuješ.

Pravi je užitak igrati Shadowgun na tabletu, eventualno na telefonima sa ekranima preko četiri i po inča, pa ko ima nešto od navedenog neka se baci na, još uvek aktuelnu, beta verziju, ili neka čeka još nedelju dana i preuzme punu verziju.

SHADOWGUN: DEADZONE
SHADOWGUN: DEADZONE
Developer: MADFINGER Games
Price: To be announced
Tags: DeadzoneigraMultiplejerpucacinaShadowgun

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *