Rovio lansira novu igru The Croods

Objavila u 08/03/2013 u 9:33

croodsRovio, tvorac Angry Birds igre se priprema da lansira novu igru The Croods. Igra The Croods je ujedno i oficijelna igra koja će se plasirati pored Dreamworks-ovog animiranog 3D filma sa istim nazivom. The Croods je smešten u praistorijskom vremenu i priču vodi oko jedne porodice i njenom razvoju. Porodica prvobitno živi u pećini koja im je bila jedino do tada utičište a potom ostaju bez pećine i kreću da se snalaze. U toj fantaziji se susreću sa različitim životinjama i bore se za opstanak.

Igra je najavljena za 14. mart, dok je američka premijera animiranog filma najavljena za 22 mart 2013. godine. Bacite pogled na prvi oficijelni gejmplej ove igre.

Tags: Angry BirdsanimacijaDreamworksFilmigraRoviosimulacijathe Croods

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *