0

Rovio izbacio trejler za Amazing Alex

alexKompanija Rovio koja je poznata po igrama iz serije Angry Birds je izbacila tizer za novu igru Amazing Alex. Mikael Hed, CEO kaže da je igra fokusirana na lika Alexa i da će imati edukativne elemente “znatiželjan mladić koji voli da izgrađuje stvari”. Radi se o igri tipa slagalice zasnovanoj na fizici sa 100 nivoa i 35 dodatnih objekata za izgradnju novih nivoa i dizajna.

Inače je Rovio otkupio prava na Casey’s Contraptions igru kreiranu za iOS. I već dva meseca radi na njenom unapređenju i kreiranju verzije i za iOS i za Android. Tako da je Rovio Amazing Alex ustvari Casey’s Contraptions reloaded. Ova igra bi trebala da se pojavi sredinom jula meseca.

Evo ga tizer:

 

Objavljeno u Android igre
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *