Rovio izbacio trejler za Amazing Alex

Objavila u 02/07/2012 u 15:30

alexKompanija Rovio koja je poznata po igrama iz serije Angry Birds je izbacila tizer za novu igru Amazing Alex. Mikael Hed, CEO kaže da je igra fokusirana na lika Alexa i da će imati edukativne elemente “znatiželjan mladić koji voli da izgrađuje stvari”. Radi se o igri tipa slagalice zasnovanoj na fizici sa 100 nivoa i 35 dodatnih objekata za izgradnju novih nivoa i dizajna.

Inače je Rovio otkupio prava na Casey’s Contraptions igru kreiranu za iOS. I već dva meseca radi na njenom unapređenju i kreiranju verzije i za iOS i za Android. Tako da je Rovio Amazing Alex ustvari Casey’s Contraptions reloaded. Ova igra bi trebala da se pojavi sredinom jula meseca.

Evo ga tizer:

 

Tags: AlexedukacijafizikaigranajavapuzzleRovioslagalicatizertrejlervideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *