Retro igra Syberia za Android

Objavio u 07/01/2014 u 18:59

Ko je 2002. igrao igre, sigurno je čuo za naslov Syberia. Anuman Interactive donosi ovaj naslov i na Android. Flešbek iz prošlosti je prepun zagonetki i detaljne grafike, odličnog okruženja koje će vam držati pažnju. A najbolje od svega, priča u igri je neverovatna i teško da ćete ostaviti telefon/tablet na miru dok je ne završite. Ako ste igrali originalnu Syberia-u 2002. vreme je da osvežite sećanja na ovu odličnu avanturu i vratite te lepe uspomene koje ste imali prvi put kad ste je igrali.

Syberia je logička avantura koja prati priču vezanu za glavnu junakinju Kate Walker dok putuje evropom zbog posla, gde usput doživljava nenadane stvari.

Kate Walker je advokat iz New York-a i dobila je zadatak da reši prodaju stare fabrike za automatizaciju u Alpine Valleys. Zadatak bi treba da bude lak, ali ništa nije lako kada su u pitanju avanture. Naićićete na tonu neverovatnih karaktera u vašoj misiji da uhvatite genijalnog pronalazača koji stoji iza ove fabrike za automatizaciju, Hansa. Još uvek to ne znate, ali Hans je ključ za otključavanje tajni Syberia-e.

Putovaćete zemljom dok ispunjavate zadatak. Uloga karaktera je bogata i uvlači vas u priču, a ima više zagonetki nego što možete da zamislite. Iskreno mislim da je ovo najbolja avantura koja je mogla da dođe na Android platformu. Ako tražite igre koja nudi gomilu avanture sa dobrom pričom i želite da se istoj posvetite, Syberia je definitivno igra koju trebate da probate. Igra košta 4,99 dolara, ali za ovo remek delo je ovo smešna cifra.

Syberia (Full)
Syberia (Full)
Developer: Anuman
Price: $4.99

Tags: Android igreavanturalogička igraRetro igraSyberia

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *