Race of Champions vožnja

Objavio u 28/11/2011 u 8:00

ROC

Za sve ljubitelje trkačkih igrica osvanuo je još jedan radostan dan, jer se pre neki dan pojavila fina takmičarska igra Race of Champions.

Za one koji ne znaju, Race of Champions je stvarni svetski događaj koji na kraju godine okuplja najbolje svetske vozače relija , Formule 1, NASCAR-a i još nekih takmičenja koji se takmiče jedni protiv drugih u identičnim automobilima. Šumaha se vozi tamo. Igra za Android je možda nešto poput Track Mania Nations igrice sa PC-ja, samo što nema onih vratolomnih gluposti, nego je realna.

Vozite prava vozila, među kojima su VW Scirocco, RX-150, Solution F Prototype, VW Polo R WRC, Skoda Fabia S2000 i ultra mega giga tera kul autić KTM X-Bow!

Tu su prave trkačke staze iz Londona, Pariza, Dizeldorfa, Barselone itd.

Postoji 3 moda igre: Time Challenge, 2011 Championship i Duel koji je zaključan do osvajanja šampionata.

Kontrole nisu kao na Need For Speed ili Asphalt serijalu gde auto sam ide kao da su vam kurje oči srasle sa papučicom gasa, nego desnim palcem dajete gas, a levim kočite.

Tu je sekcija Achievements koja je, po mom mišljenju, najveća glupost u igrama. Šta mene briga koliko sam kilometara ukupno prešao, koliko trka pobedio i slično, bitno je da pobeđujem i otključavam nove mogućnosti, čime igra postaje interesantna. Mrzim te statistike koje ne predstavljaju ništa, već su tu da bi se igrači smarali i takmičili ko ima više ovoga, ko ima više onoga i sl.

Grafika je dobra, na Desire-u klizi kao podmazana čistom guščijom mašću, ali ne spektakularna kako govore pojedini Android sajtovi.

Postoji i sinhronizacija sa Fejsbukom, tako da možete da se hvalite svojim rezultatima dvojici drugara koji poseduju Android telefon.

Igra je besplatna, a ako ste voljni da se otvorite, dobićete igranje preko neta, ukidanje dosadnih reklama i rangiranje na Fejsbuk rang listi najboljih igrača.

Race Of Champions
Race Of Champions
Price: Free
Tags: Race of ChampionsROCtrkatrkanjevoznja

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *