Prvi Nintendo 64 emulator

Objavila u 05/03/2011 u 12:03

n64oid mario kart

Aplikacija N64oid je Nintendo 64 emulator optimizovan za Android. Emulator omogućava korisnicima da igraju Nintendo igre sa pristojnim frame rate-om na boljim telefonima  (Nexus-S, Nexus-One, Droid, Samsung Galaxy). Emulator ima na ekranu komande, podržava akcelerometar, opcije čuvanja i učitavanja stanja igre, dodeljivanje kontrola (mapiranje) itd. Dugo je bio u beta fazi a sada se može skinuti sa marketa za 5.99 $. Naravno mi u Srbiji je ne možemo kupiti.

Na klipu možete videti kako ga je testirao lik sa Download Squad prvo sa dodatnom opremom a potom sa komandama na ekranu i akcelerometrom 😀

Tags: 64aplikacijaemulatorigrenintendo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *