Prvenstvo u razvaljivanju USB konektora na telefonu – by Toyota

Objavio u 05/10/2012 u 13:54

genius

Iako je stvarno inovativna, ovo je jedna od najidiotskijih aplikacija sa kojima sam se sreo od kada poznajem Android operativni sistem.

PLUG-IN Championship je igra urađena od strane Toyota Motor Korporacije sa ciljem promocije svog novog Prius Plug-In Hybrid modela. Kako Toyota kaže, ovo je prva svetska aplikacija bazirana na punjenju – što je kul.

Nego da objasnim pravila igre: kad upalite aplikaciju imate skalu od 0 do 999 i strelicu koja ide gore – dole, vaš cilj je da ubodete kabl od punjača u USB konektor u pravo vreme, tj. da strelica bude što bliže vrhu, čime osvajate više poena koje možete podeliti na Twitteru i Fejsbuku. Za sledeći pokušaj morate isključiti kabl i ponovo ga ubadati. Prilično kul, a? Tajming ubadanja punjača u fon nije pravilno detektovan, već se javlja kašnjenje, tako da rezultat nikako ne može biti jednak preciznosti vašeg uboda što ovu aplikaciju čini besmislenom. Nakon svakog ubadanja prikazuje se neka interesantna animacija koja bi više priličila nekim porno parodijama. Po nekoj mojoj proceni, nakon 1000 pokušaja telefon će biti izmasakriran.

Eh, da, ova igra zauzima mizernih 81 MB na memoriji telefona.

Ko želi da sramno ponizi svoj telefon ili bar na kratko da se oseti kao moron, PLUG-IN Championship može preuzeti besplatno sa Google Play Store.

Tags: igraPLUG-IN ChampionshipPriuspunjenjeToyotaužas

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Sve-sve…ali 81 MB…hahaha, pa ovo se moglo spakovati u 600kb.

  • Super stvar. Ima li nivoe, tipa početnički, pri punom svetlu i trezan, napredan, u mrklom mraku, trezan, i super-pro, u mrklom mraku, posle ne manje od te i te količine alkohola? Ako nema, da se doda.
    I, lepo kažeš, malo je 81 MB. Čime da napunim ostatak do 64 GB? Nek se opuste malo, šta su se stisli ti diveloperi…

  • Mother of stupidity! o_O

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *