Povratak Leisure Suit Larry franšize, sada u HDu

Objavio u 13/10/2011 u 11:56

Outside Leftys Bar

Replay Games je najavio da je otkupio prava za Leisure Suite Larry franšizu, i da će ponovo izbaciti celu originalnu seriju, kao i nove avanture. Ovo je najavljeno za 2012., godinu koja obeležava dvadesetpetogodišnjicu ove igre.

Osnivač Replay Games-a i Izvršni Direktor Paul Trowe i kreator serije Al Lowe su se udružili da svetu ponovo predstave omiljenog Lerija kome ne polazi za rukom da bude ljubavnik 🙂

Leisure Suit Larry barPrvi projekat koji je dogovoren ugovorom će biti remasterizovana HD verzija originala, Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. Portovanje će biti urađeno za: Windows, Mac, iOS, Android, XBLA, PSN, On-Live i Steam.

Rimejk će imati unapređenu grafiku, zvuk i kontrole, ali će zagonetke i humor ostati isti.

Neki ljudi su mislili da je Leisure Suit Larry postojao samo zbog izgovora da se golotinja stavi u igre, ali kasniji razvoj serije je pokazao suprotno. Ja sam kao klinac uživao u humoru i kvalitetu zagonetki i celokupnoj priči. Iskreno jedva čekam da vidim kako će proći ova franšiza u novom izdanju i da li će imati istu ili nadam se veću popularnost nego što je to bilo osamdesetih.

A evo i koncepta kako će pikselizovani Leri igledati u novoj grafici:

Tags: HDigrapiksel

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Fenomenalna igrica. Igrao sam prvih sedam delova (narano ne I cetvrti deo koji su izgubili kad su trebali pustiti u javnost, tako da taj deo niko nije igrao :)) I mogu reci da je igrica odlicna, jos cuvam knjigu o toj igrici I tih prvih sedam delova na cd-u. Jedva cekam da izbace za android…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *