Potapanje brodova ili preciznije Navy Wars[beta]

Objavio u 16/06/2011 u 17:00

Evo jedne igre iz naših detinjstava koje smo igrali u ono prastaro doba olovke i papira. U pitanju je Navy Wars ili što bi mi rekli Potapanje brodova.

Igra je klasično rokanje velikih i malih brodova, sa mogućnošću multiplejera. Potreban vam je Andrija 2.2+, a ovo je još uvek beta verzija, pa su mogući bagovi. Ono što je sigurno jeste da odlično radi na Nexus One, Nexus S i Nook Color mašinama, ukoliko nemate ove sprave – eksperimentišite!
navywars2
Iako je nisam isprobao jer mi je telefon u komi, dizajn sa screenshotova mi deluje očajno i neću želeti da je instaliram bar dok ne naprave lepše brodiće.

Prosleđujem oficijelnu temu sa XDA Developers foruma i poklanjam vam sličicu za download:

navywarsqr

Tags: android 2.2betagameigraNavy WarsPotapanje brodova

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *