Plants vs Zombies polovinom 2011

Objavio u 11/11/2010 u 11:11

plants-vs-zombies-logo

Ako ste, ili planirate da budete fan Plants vs Zombies igre, sigurno će vam značiti vest da PopCap planira da izbaci ovu igru na Android market 2011! Ova igra će verovatno imati veliku popularnost, jer je na drugim platformama definitivno to i uspela da učini. Da li će doći u verziji koja se plaća ili će se PopCap okrenuti Rovio strategiji sa Angry Birds i krenuti putem verzije sa reklamama? Mislim da bi im to bila dobra solucija, ukoliko se Rovio-u to pokazalo kao dobro.

Odgovor koji su dali Brian Honakeru sa Droidreign-a je sledeći:

…Suffice to say that we’re working hard to bring the REAL “PvZ” to Android and expect that to happen in the first half of 2011 🙂 Best Regards, Garth

Tags: Angry BirdsPlants vs ZombiesPopCap

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *