Nun Attack

Objavila u 23/11/2012 u 13:02

nun atackPetak je, počinje vikend i treba vam nešto za zabavu. Možda bi vam se dopala igra Nun Attack. Sve počinje jednom posrnulom časnom sestrom koja se okreće mračnoj strani sveta. Zbog čega, njene sestre kreću u fajt da vrate balans u svetu. Glavni likovi su 4 časne sestre različitih karaktera i sa brojnim različitim oružjem. Borba se vodi između dobra i zla. Igra je u crtanom stilu i potpuno su simpatično predstavljene.

Nun Atack je taktička akciona igra u kojoj birate karakter časne sestre na osnovu njenih super moći/karakteristika i dodeljujete im oružje. Igra se zasniva na tome da se krećete po mapi sa ciljem da otkrivate nova područja, branite se od napada mračnih sila i projektila.

Igra se sastoji iz 40 misija iz više nivoa sa 3 glavne borbe sa boss-ovima i na kraju, poslednja borba sa palom časnom sestrom koja se okrenula mračnoj strani.

Kontrole su postavljene na ekranu i prilično su jednostavne. Časna sestra se kreće u pravcu putanje koja joj se iscrta na ekranu. Napad se izvršava dodirivanjem protivnika na ekranu poput RPG igara.  Pristup različitim sposobnostima se vrši selektovanjem časne sestre a potom ikonice u donjem desnom uglu.

Igra je poprilično interesantna i zabavna. Besplatna je za preuzimanje na Play Store-u. Zauzima 175 MB.

Nun Attack
Nun Attack
Developer: Rocket Smash Games
Price: To be announced
Tags: actionakcionačasne sestreigraNun AtackpuškeRPGtacticaltaktička

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *