Niantic projekat i nova igra Ingress

Objavila u 19/11/2012 u 11:00

ingress

Pre deset dana sam pisala o Niantic projektu, a pre par dana je Google i izbacio na Play Store Ingress igru u okviru ovog projekta. Radi se o igri sa virtuelnom realnošću gde igrači u realnom svetu obavljaju zadatke na raznim lokacijama sa fikcionalnim energetskim izvorima. Interesantno je i da postoje dva tima ljudi koji igraju jedni protiv drugih u celom svetu. Znači virtual reality MMO (Massively multiplayer online) igra.

Igra se može skinuti sa Play Store-a besplatno ali je ne možete igrati bez pozivnice. Igra je trenutno u fazi zatvorenog beta testiranja. Možete se prijaviti da dobijete pozivnicu na sajtu www.ingress.com.

Evo ga i video koji predstavlja ovu zanimljivu igru:

Ingress Prime
Ingress Prime
Developer: Niantic, Inc.
Price: Free

I večito pitanje, ima li poente u Srbiji? 😀 Ja sam se prijavila i čekam pozivnicu. Ima neko iskustvo?

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

13 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *