Modern Combat 3 će imati sve što jedan gejmer može da poželi

Objavio u 05/11/2011 u 17:18

Gameloft pravi jedne od, a možda i najkvalitetnije, igre za mobilne platforme. Pa tako Modern Combat 3 koji smo najavili će imati multiplejer opciju do 12 igrača, 6 mapa i 6 različitih načina igranja. Kao i kod prethodnih Gameloft FPS-ova, MC3 će biti cross-platform multiplejer igra, tako da ako imate poznanika sa iOS uređajem, i sa njim ćete moći da igrate MC3. Developeri su ubeđeni u kvalitet da su izjavili “everything that the hardcore first person shooter gamer is looking for.”

MC3 će biti dostupna u Apple-ovoj prodavnici 27. oktobra, a Android verzija će malo kasniti, ali definitivno ove zime. Gameloft je u poslednje vreme dosta skratio čekanje između iOS i Android izdanja (čak su neka bila i simultana), tako da možemo očekivati da MC3 stigne u Android Market sledećeg meseca.

Eto nama spremne zimnice 🙂

[via IntoMobile]

Tags: AndroidgameloftiosMC3Modern Combat 3MultiplayerMultiplejer

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Morao sam da ubacim tornado rom da bi radila bez ikakvih problema, igrica je graficki perfektna.jedna od onih koje se prelaze po 2-3 puta…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *