Men In Black III na Androidu

Objavila u 07/05/2012 u 15:54

Men in black Svi ljubitelji filma Men in Black sigurno željno isčekuju treći deo čija premijera je najavljena za 24. maj 2012. godine. Pored filma, Sony i Gameloft udruženim snagama rade na igri za Android i iOS uređaje. Tako su sada izbacili teaser u kojem brzinski prikazuju gameplay igre.

I kako kažu u teaser-u: “what you have just seen is NOT the Men in Black 3 game by Gameloft, this is just an experiment.” Videćemo kakav su eksperiment spremile ove dve sjajne kompanije.

Igra Men in Black za Android će biti besplatna za skidanje i igranje, dok će se u samoj igri moći vršiti kupovina, otključavati nivoi, kupovati oružje i municija. Ne zna se još tačno kakva je igra, ali na osnovu screenshot-ova iz teaser-a možemo naslutiti:

Tags: eksperimentFilmgameloftmen in blackSonyteaservideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *