Lov pataka za nostalgičare

Objavio u 28/05/2011 u 8:00

Duck Hunt igra

Nekada davno, pre otprilike dve desetine godina, kada su bile popularne, sada fosilne, Nintendo konzole. U mom komšiluku su najpopularnije bile igrice Super (Über :D) Mario, Dr Mario i Duck Hunt. Meni najinteresantnija igra bila je baš Duck Hunt, samo zato što sam pištoljem ubijao neke patke na ekranu televizora, a da ni na koji način nisam mogao da shvatim kako ta tehnologija radi.  Eh, da je tada bilo Gugla ili nekog Japanca koji bi mi to rekao…

Evo u današnje moderno doba , podesiše baš taj Lov Pataka i za Android. Igrica je veoma jednostavna i identična Nintendo verziji.

Imate 3 vrste igre, a to su: gađanje jedne patke, gađanje dve patke u isto vreme i gađanje glinenih tanjira.  Za svaki let patki imate po 3 metka. Ukoliko ubijete patku, džukac ce je ponosno podignuti, a ukoliko je promašite, smejaće vam se u lice!

Igricu sam isprobao na svom Željku i radi kao sat. Nije rom za emulatore, već zasebna aplikacija koja se instalira. Ne znam zašto sam vam sve ovo detaljno ispričao kad većina vas Nintendo nostalgičara zna ovo, ali nema veze, ima i neke omladine koja ne zna o čemu se radi.

Igrica je idealna za čekanje u pošti, opštini ili u redu za penzije.  Možete naći na Pijaci i totalno je FREE! Jea!

Tags: Duck HuntemulatorigricalovNESNintentopatke

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *