[igra] Vector

Objavila u 08/02/2013 u 11:31

vectorVector je uzbudljiva arkadna igra. Igra je ispirisana parkurom – urbanim nindžama. Za one koji ne znaju, parkur je veština kretanja i prelaženja prepreka koristeći telo. Parkur se može praktivati i u urbanim i ruralnim sredinama. Ljudi koji se bave parkurom se nazivaju traseri. U igri Vector vi ste zapravo traser koji trči, skače, penje se različitim i nesvakidašnjim veštinama u različitom okruženju. Igra počinje idejom smeštenom u totalitarnom režimu gde sloboda i individualnost nije ništa više od udaljenog sna.

Ovo naravno nije prva igra koja je ispirisana parkurom, setite se Assassin’s Creed i Prince of Persia, sjajne igre! Ako ste ih voleli i ako su vas inspirisale onda će vam se možda dopasti i Vector.

Pogledajte Assassin’s Creed u realnom svetu 🙂

Igru Vector odlikuju izuzetno jednostavne kontrole, sve se svodi na svajp pokrete: skakanje, saginjanje, penjanje… Ono što je posebno kod igre Vector je njegova grafika. Glavni akter je nacrtan kao od crnog vektora na kojem se jasno ocrtavaju svi pokreti koje igrač izvodi. Može u potpunosti da se doživi glavni akter. Dok je pozadina koloritna i bogata, pa je kompletan izgled igre impresivan.

Pogledajte i zvaničan trejler:

Igra je besplatna sa reklamama između nivoa. Ima oko 30 nivoa u kojima možete da uživate. U igri se skupljaju novčići koji naravno mogu i da se kupe. Novčići omogućavaju kupovinu specijalnih pokreta i ojačanja. Može da se kupi i pro verzija igre kako bi igrali više od 30 nivoa za 0,99 dolara.

Vector: Parkour Run
Vector: Parkour Run
Developer: NEKKI
Price: Free

Tags: gradIgra Vectorigrivostparkurpenjanjeskakanjeurbane nindževektorska grafika

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *