Gameloft predstavlja nove igre za Android uređaje

Objavila u 06/06/2012 u 16:40

GameloftOve nedelje na E3 događaju u Los Anđelesu, kompanija Gameloft predstavlja 4 nove igre za Android uređaje: The Amazing Spider-Man, Asphalt 7, Kingdoms & Lords i Cosmic Colony. Gameloft je jedna od vodećih kompanija ako ne i najjača koja proizvodi uspešne i kvalitetne igre za Android uređaje. Prethodni njihovi uspešni naslovi su N.O.V.A. 3: Near Orbit Vanguard Alliance, Fashion Icon, Shark Dash, Ice Age Village i Men in Black 3.

The Amazing Spider-Man: Nakon odličnog uspeha sa Spider-Man: Total Mayhem, Gameloft i Marvel su udruženim snagama razvili The Amazing Spider-Man igru kao zvaničnu prateću igru izuzetno isčekivanom filmu čija će premijera biti sredinom jula ove godine. Tako da će fanovi ovog filma, moći da uživaju igrajući i igru na Android uređajima.

 

 

Asphalt 7: Heat: nastavak jedne od najpopularnijih trkačkih igara Asphalt 6. Igrači putujući od Pariza do Rio-a se takmiče međusobno u 6 različitih modova. Igra ima i multiplayer mod za 6 igrača.

 

 

Kingdoms & Lords: Simulacija i igra strategije dopušta igračima da sagrade i razviju njihovo kraljevstvo i armiju za odbranu od varvara. Igrači se mogu takmičiti međusobno kako bi odmerili snage. Svakako interesantan naslov za ljude koji vole ovakav tip igre.

 

 

Cosmic Colony: Zadatak igrača je da sagrade njihovu koloniju koja će napredovati i preživeti na misterioznoj planeti. Iznenađujući događaji i mnoge svemirske misije učiniće igru potpuno zanimljivom, tako bar kažu ovi iz Gamelofta. 🙂

 

želimo da zahvalimo timu p4rgaming.com za sponzorisanje nas.

Tags: Asphalt 7Cosmic ColonyFilmgameloftigreKingdoms & LordsspidermanThe Amazing Spider-Man

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *