Dungeon Hunter 3 besplatno na Play Store

Objavio u 02/04/2012 u 7:00

Dungeon Hunter 3Kreator kvalitetnih 3D igara za mobilne platforme Gameloft, upravo je izbacio treći nastavak popularne RPG igre za Android.

Dungeon Hunter 3, donosi bolju grafiku od svojih prethodnika i 4 sveta u kojima ima po 20 arena za mlataranje protivnika koji nadolaze u talasima.

Na početku imate mogućnosti zbora jednog od 4 heroja sa različitim osobinama: Warlord, Astromancer, Trickster i Shaman, kao i pol.U igri vas uvek prati vila koju takođe možete promeniti i unaprediti.

Nakon prvih borbi i pobeda dobijate novac, (tu su takođe i zvezde, kristali i ključevi) i ulazite u Shop gde kupujete oklope, šlemove, rukavice, ogrlice, veštine, napitke, oružje i čizme čime unapređujete svog heroja. Da biste kupili opremu potreban je određen broj ovih resursa, a ono što će odbiti mnogo jeste što se za brže napredovanje kristali, novac i ključevi plaćaju realnim novcem i nisu baš jeftini.

Igra nudi i hvaljenje postignutim rezultatima na Fejsbuku, razne kolekcije i slično.

Tags: BesplatnoDungeon Hunter 3freeigraigricaRPG

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *