Duke Nukem 3D besplatno na Android Marketu

Objavio u 23/12/2011 u 8:34

duke 3d

Naš redovni čitalac bakka nam je mail-om dojavio da je Duke Nukem 3D igra sada besplatna na Android Marketu.

Duke Nukem 3D je inače igra koju sam igrao dok još nisam imao komp. Da da, dobro ste pročitali, visio sam kod druga na ovoj igri, sećam se da sam se toliko zanosio da je on čak zaspao u više navrata, a ja tek posle par sati skontam da svi u kući džonjaju. Tad je ovo bila igra sa neverovatnom grafikom, još boljom igrivošću i sjajnom pričom. Od skora je portovana na Android platformu. U prvi mah se plaćala po delovima, a sada je besplatna. Igra zauzima skoro 50mb … pa ako ste bili die hard fan ove igre ili želite da vidite zašto su neki bili, eto prilike da je skinete za džabe i uverite se sami … bacam se na igranje :)

Tags: 3D90sBesplatnoDuke Nukem 3DigrePort

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Probah je ja cim se pojavila ali komande su bas nezgodne 🙁
    Iako sam svojevremeno cepao djuka na pentiumu nonstop sada me nije bas privuklo da igram jer mi je bas bilo neigrivo zbog komandi.
    Gta3 je zato portovan do j@j@ 🙂 Onakve komande treba da ima svaka pucacina na touchscreenu.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *