Cut The Rope uskoro i na Androidu

Objavio u 25/10/2010 u 8:00

CutTheRope

Posle uspeha koji je Rovio tim dobio posle lansiranja Angry Birds igre na Android market, drugi developeri pokušavaju da postignu isto. Ljudi iza Cut The Rope – Zeptolab – su se posvetili pravljenju Android verzije. Ali još uvek nisu dali zvanični datum izlaska.

“We plan to develop an Android version too, but it’s still hard to give a release date,”

CutTheRope002

CutTheRope003
Čisto za vašu informaciju, od izlaska ove igre pre par nedelja, ovo je postala jedna od najpopularnijih igara za iOS platformu. Dostigla je milion skidanja u danu, cilj koji mnogi priželjkuju pri startu. Pogledajte i video klip ispod, meni deluje dosta zanimljiva igra:

Tags: Cut The RopePortovanjeZeptolab

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *