Counter Strike neoficijelno portovan na Android

Objavio u 24/01/2012 u 19:36

CS logo

Counter Strike … mislim da je to igra koju je najveći broj ljudi igralo u Srbiji, a možda i u svetu. Izgleda da je ludačka ekipa sa XDA napravila neoficijelni port ove pucačine. Igra je izgleda napisana od početka na Unity3D platformi i imaće multiplejer mogućnosti sa Kongregate i Facebook verzijama koje su već izbačene.

CS Port Android 2

Postoje dve verzije na kojima se trenutno radi – serija 5o za one sa Androidom 2.0+ i serija 6p za one sa Android verzijom 2.3+. Sony Ericsson Xperia Play će dobiti specijalnu verziju kako bi imala optimizovane kontrole. Igra je ostala verna originalu po pitanju mapa i igrivosti na koje su svi igrači ove igre navikli.

CS Port Android 3

Još uvek je igra u ranoj fazi i još uvek bagovita, linkovi za download su ispod:

Download verzije 5o

Download verzije 6p (kao cs 1.6)

Pa, šta čekate 🙂

Tags: AndroidCounter StrikeCSPortXDA

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *