5 nadolazećih igara koje ćemo igrati na quad-core tabletima

Objavio u 30/09/2011 u 12:51

Da li ste spremni za novi talas “visokobudžetnih” Android igara? Skorija izdanja poput N.O.V.A.2 i 9mm su podigle naša očekivanja, ali novi hardver od NVIDIA-e, Samsung-a i Qualcomm-a će konačno doneti PS3 grafiku. Očekuje se da će prvi tableti sa NVIDIA-inim quad-core Kal-El procesorima biti dostupni u narednim mesecima, pa ako planirate kupovinu ovakvog nekog tableta, obavezno pogledajte trailer-e top pet igara koje nadolaze:

5. Gangstar Rio: City of Saints

Grad Svetaca ili ti City of Saints će biti treća u nizu Gameloft-ovih gangsterskih igara, koja dosta toga pozajmljuje od dobro poznatih igara Grand Theft Auto i Saints Row. Ako ste ljubitelji blokbaster igara i velike slobode kretanja, onda obratite pažnju na Gangster Rio kasnije ove godine.

4. Bladeslinger

Bladeslinger je novi naslov na mobilnoj platformi koju razvija Luma Arcade. IGN sajt je objavio da će Bladeslinger biti tuča iz trećeg lica koja je smeštena u unikatni Sci-Fi Western. Ako volite ovaj tip igara, obavezno obratite pažnju.

3. Max Payne

Sećam se kad se Max Payne pojavio za PC-u davne 2001., ostavljao nas je otvorenih usta, pošto je uneo nešto sasvim novo u game industriju. Rockstar games sada osvežava naslov za mobilne uređaje kako bi promovisali njihov novi naslov za igračke konzole (Trailer iznad). Nije još poznato da li će naslov za tablete ličiti na original, ali ako volite ovaj serijal, obavezno obratite pažnju kada stigne na Android tablete ove godine.

2. Shadowgun

Na netu se već dugo očekuje Shadowgun igra za koju je developer Mad Finger najavio posebno izdanje optimizovano za NVIDIA-in quad-core Kal-El procesor. Naslov je izašao za iOS uređaje pre neki dan, a očekuje se Android verzija za Tegra 2 uređaje u narednim mesecima.

1. Modern Combat 3

Od početaka Androida, Gameloft je bio moj favorit što se tiče igara. Oni imaju najveći tim developera koji prave Android igre i Modern Combat serija donosi najbolju akciju tuče koju smo mogli da vidimo na telefonima. Modern Combat 3 obećava grafiku sledeće generacije, rat ogromnih razmera u 13 novih misija, mogućnost igranja do čak 12 igrača u multiplay modu i odlične video klipove.

Koje nadolazeće Android igre vi najviše očekujete? Jel ima nekih blokbastera koje sam izostavio?

Tags: igreigriceKal-ElnvidiaPS3quad coreQualcommsamsungtableti

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *