5 Casual igara

Objavila u 13/02/2011 u 12:03

Ove igre često nazivaju i Casual igrama, u slobodnom prevodu – neformalne igre. Tu spadaju igre koje može bukvalno svako da igra, za široke narodne mase što bi mi rekli. Casual igre imaju uvek jednostavna pravila i kontrole, nije potrebna izgrađena veština igranja. Casual igre mogu biti bilo kog žanra i ne zahtevaju puno vašeg vremena, obično se igraju u slobodno vreme u intervalima po 5 minuta. Ove igre možete igrati dok čekate nekog, dok čekate autobus, dok podgrevate večeru u mikrotalasnoj, dok čekate red za kupatilo, dok pravite ručak i čekate da se ispeče, pred spavanje, kad se probudite za razbuđivanje, u kadi, kod frizera, u šopingu dok čekate ženu da izađe iz svlačionice, dok čekate da se završi render ili debag na računaru, … Mogu smisliti još mnogo situacija, ali mislim da je dovoljno da zagolicam maštu. 😉

Ovakvih igara ima stotinu u marketu ali evo ja sam izdvojila 5 komada, pa možda i vama budu interesantne.

Sniper

Spada u arkadno-akcione igre i odlična je za one momente kada treba da se oslobodite stresa i kada poželite da ubijete nekog. 🙂 Instalirajte Sniper besplatno sa marketa pa metak u čelo, dobro može i u telo. U igri imate jedno dugme za zumiranje a pomeranjem telefona levo desno centrirate metu i opet sa istim dugmetom ispaljujete metak.Igra je veličine 3.9 MB i može se instalirati na Android verziji 1.5 i većim.

Primetila sam na marketu da postoji i igra Sniper vs Sniper koja se plaća i koja omogućava da igrate online igru protiv drugih Sniper korisnika.

screenshots:

Drag Toilet Paper

Evo jedne neobavezne igre koja će vam držati pažnju 5 minuta možda samo prvi put kada je uključite, a možda i više puta. Poenta igre je razvući rolnu toalet papira za što kraće vreme. Igra je besplatna i možete je skinuti sa marketa skeniranjem QR koda. Igra je za Android verziju 1.5 i više.

Drag Toilet Paper
Drag Toilet Paper
Developer: Reverie
Price: Free

screenshots:

aSpankBooty

aSpankBooty igra je idealna za fetišiste koji vole da udaraju devojke po guzi. Ovde se računa brzina udarca virtuelnom ručicom po guzi i možete da pošaljete najbolji skor onine. Možete da birae da li vam se više sviđa plavušina guza ili crnkinja ili neka treća… A možete da birate i lokaciju (pozadinu) gde je udarate po guzi. 🙂 Igra je loše dizajnirana ali će vam držati pažnju barem kratko dok je ne isprobate. Igra je označena kao 18+ i besplatna je. Za Android verziju 1.5 i više.

Screenshots:

Paper Toss

Paper Toss je vrlo poznata i popularna Casual igra. Poenta igre je da ubacite papir u korpu za smeće. Ali imate uvek tu neki ventilator koji smeta i pravi vetar. Igra poprilično ume da oduzme vreme i bude interesantna ne samo prilikom prvog pokretanja. Besplatna je i namenjena Android verziji 1.5 i više.

Paper Toss
Paper Toss
Developer: Backflip Studios
Price: Free

screenshots:

Can Knockdown

Can knockdown igra je slična prethodnoj Paper Toss ali ovog puta bacate lopticu i gađate limenke. U ovoj igri grafika je na visokom nivou, odlično izgleda igra.  Besplatna je i zauzima 13 MB. Radi na Android verziji 2.0.1 i većim.

Can Knockdown
Can Knockdown
Developer: Infinite Dreams
Price: Free+

screenshots:

Tags: 5 minutacasualigreneobavezneopustenozabava

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share