Zvanična BaseCamp Android aplikacija stigla u Play Store

Objavio u 06/02/2014 u 0:14

Zvanična BaseCamp aplikacija je upravo stigla za Android. Za one koji ne znaju, BaseCamp je alat za upravljanje projektima. Iako je aplikacija besplatna, korisnici moraju da plate BaseCamp nalog.

BaseCamp aplikacija omogućuje korisnicima da budu up-to-date, što znači da će moći da ostavljaju komentare na diskusije kao i da aplouduju fajlove i imaju uvid u progres trenutnih poslova. Jednostavno rečeno BaseCamp Android aplikacija predstavlja “potpuni pristup vašim projektima”.

Pored ovih vesti, 37signals, kompanija koja je iza Basecamp-a je najavila rebrending. Prema njihovim rečima, ime kompanije će biti promenjeno.

Sada se pitate, a zašto je ovo bitno? Postoji dosta freelancer-a u Srbiji koji kada rade za strance, od njih se očekuje/zahteva da koriste BaseCamp gde je potrebno da ostavljaju status projekta. U ovom slučaju poslodavac (organizator projekta) plaća nalog, tako da korisnik zapravo i ne mora da plati ništa.

BaseCamp takođe nudi i opciju 60 dana probnog besplatnog perioda nakon kojeg se licenca plaća od 20 dolara mesečno pa na više.

https://www.youtube.com/watch?v=n1lo8uDMQPY

Basecamp 2
Basecamp 2
Developer: Basecamp
Price: Free
Tags: Android aplikacijaBaseCampproject managementvođenje projekata

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *