Yahoo! Messenger za Android dobio Video čet

Objavio u 12/11/2010 u 12:08

yahoo-mail

Yahoo! Messenger od sada zvanično podržava video čet. Iako se aplikacija pojavila u Android Marketu prošle nedelje, Yahoo je čekao do sad da ovo ozvaniči, zbog optimizacija i novina.

Yahoo Messenger Video add-on aplikacija omogućuje video čet na myTouch 4G i HTC EVO 4G telefonima, koje inače aplikacije jedino i zvanično podržava. Možete isprobati i sa Froyo telefonom koji ima kameru s prednje strane, ali moguće je da neće raditi savršeno. Messenger ostvaruje video pozive preko 3G, 4G ili WiFi konekcije i radi sa ekvivalentnim aplikacijama na iPhone-u, Mac-u i PC-u.

Pored ovoga i Yahoo Mail je dobio apdejt. Poslednja verzija podržava pregledanje poslatih i primljenih fotografija u galeriji. Ukoliko imate više email naloga, sada im možete pristupati iz jedne aplikacije.

Tags: mailvideo pozivYahooYahoo MailYahoo! Messenger

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *