Vratite sve podatke koje hoćete iz backup-a sa AppExtractor-om za Android

Objavio u 17/10/2011 u 17:15

AppExtractor IconAko često flešujete Custom ROM-ove na telefon, sigurno ćete se složiti sa mnom da najviše vremena oduzima backup i resotre aplikacija, njihovih podešavanja, sms-a i drugih stvari. ROM Manager u paketu sa ClockWorkMod Recovery-em je odličan alat i pruža vam mogućnost da backup-ujete sve sa telefona, ali vam ne daje mogućnost da vratite podatke individualno. E ovde AppExtractor stupa na snagu 😉

Član XDA zajednice awjones je kreator ove aplikacije koja se koristi kao dodatak ROM Manager-u. Ona će vam omogućiti da izaberete šta želite da vratite iz backup-a bez potrebe da vraćate ceo ROM iz backup-a. Tačnije, možete vratiti bukvalno sve što sadrži backup pojedinačno, uključujući aplikacije, njihova podešavanja (data), kontakte, SMS i MMS, pa čak i podešavanja za WiFi mreže.

Aplikacija radi sa slikama napravljenim korišćenjem ROM Manager verzije 5 ili niže. Naravno za ovo vam je potreban root-ovan telefon.

Ako vam se sviđa opis aplikacije, možete je skinuti iz priloga sa prvog posta na ovom tredu ili direktno sa marketa, za šta imate link ispod.

AppExtractor
AppExtractor
Developer: Primetime Coder
Price: Free
Tags: AndroidAppExtractorbackupcustom romRestoreROM ManagerVraćanje podataka

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *