Viber za Android konačno dobio Holo izgled, sada i za desktop

Objavio u 08/05/2013 u 10:39

Viber je dugo bio samo mobilna aplikacija. Omogućava besplatne video i audio pozive kao i slanje tekstualnih i poruka sa fotografijama. Sada je dostupan i za desktop. Kao deo apdejta na verziju 3.0 kompanija je predstavila aplikaciju za Mac i Windows, na žalost nema Linux verzije 🙁

Pored desktop apdejta, tu je sada i redizajnirana Android aplikacija, sada izgleda kao Android aplikacija, tj. ima Holo izgled i nije više u iOS fazonu. Konačno!

viber mac

Pored redizajna tu su i neke nove opcije. Kako je sada moguće koristiti Viber i na desktopu, sada je moguće prebaciti poziv sa telefona na desktop računar jednim klikom. Takođe, notifikacije i poruke će se sinhronizovati na svim uređajima.

Takođe, poruke i konverzacije koje obrišete na bilo kom uređaju će biti obrisane i na ostalim. Na moju žalost, sada je u Android aplikaciji dodat i online status indikator. Ovo mi je bila najveća prednost u odnosu na Skype. Jedina prednost sada je kvalitetniji zvuk na slaboj konekciji i vezivanje za broj a ne pravljenje naloga.

Tu su sada i video poruke, novi stikeri, imenovanje fotografija i video poruka.

Da bi ste povezali desktop aplikacija, potrebno je da imate instaliran Viber i na telefonu gde će vam stići kod koji unesete u aplikaciju i tako se identifikujete.

Tags: AndroiddesktopHoloMacredizajnšta je viberStikeriViberVideo porukeVoIPwindows

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *