uTorrent za Android

Objavio u 06/02/2011 u 17:16

utorrentDa li su torenti legalni ili ne, o tome nećemo raspravljati 🙂 Peer-to-peer mreža od kako se pojavila postala je jedan od glavnih načina razmene podataka. Pa tako ako ste jedan od korisnika mikro torenta (uTorrent), verovatno ste već čuli za mogućnost daljinske kontrole preko browser-a.

Sada je to moguće i kroz aplikaciju. Možete pratiti koliko se torenata skinulo, pauzirati ih, startovati i tako dalje. Ali da stvari budu još zanimljivije, sa aplikacijom možete i da dodajete torrent fajlove u red na čekanje na vašem desktop računaru.

Naravno govorimo o potpuno legalnog primeni torent klijenta 😀

Biće vam potreban minimum Android 2.1, a ako želite da skinete aplikaciju, skenirajte QR kod ispod ili skinite sa Web Android Marketa.

µTorrent®  Remote
µTorrent®  Remote
Developer: BitTorrent, Inc.
Price: Free
Tags: AndroidDaljinskiklijenttorrentutorrent

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *