Swype 3.0 beta

Objavila u 17/06/2011 u 15:46

swype beta

Nedavno je najavljena nova verzija 3.0 tastature Swype.  Trenutno je dostupna beta verzija za testiranje na njihovom sajtu. Swype 3.0 je optimizovana za Honeycomb verziju Androida. Što bi značilo optimizovana tastatura za najnovije tablete. Uveli su prediktivni tekst, pa tako možete Swype koristiti i kao običnu onscreen tastaturu sa prediktivnim tekstom, a uvek možete da je koristite i prevlačenjem prsta preko slova. 😉

Swype 3.0 tastatura može i da se smanji i tako manje zauzima prostora na tabletu. Pogledajte video klip, sve je objašnjeno.

Swype tastatura ne podržava srpski jezik što je čini relativno neupotrebljivom kod nas. Ja koristim Swype već mesecima unazad i to sa srpskim jezikom. Ima na netu verzija Swype-a sa srpskim jezikom na nekim forumima pa tu verziju koristim i radi savršeno. Neki fini ljudi su joj ubacili srpski jezik. Najbolja tastatura po meni. Mislim da bi trebali da Swype timu ukažemo na to da postoji zajednica Android korisnika u Srbiji koja želi tastaturu sa srpskim jezikom. Pa ko zna, možda nas i uzmu u razmatranje.

 

Tags: betajeziksrpskiswypetastaturatestiranje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *