Switchr – multitasking na steroidima

Objavio u 12/10/2013 u 10:29

switchr beta cover

Multitasking na Androidu postoji odavno i svi mi koji smo korisnici Androida se ponosimo time da imamo najbolji OS baš zbog odličnog multitaskinga. Međutim, sam prelazak iz aplikacije u aplikaciju nije mnogo evoluirao. Prvo smi imali listu ikona aktivnih aplikacija, zatim kartice … ali u principu ni jedna od ovih opcija nije dovoljno intuitivna. Postoje i aplikacije koje ovo pokušavaju da poboljšaju, međutim ni jedna nije dovoljno dobra.

Mohammad_Adib (jel to Muad Dib iz Dune filma?), developer sa XDA, koji je tvorac Sidebar i Floating Stickies aplikacija je napravio aplikaciju koja upravo rešava ovaj problem.

Switchr je odlično dizajnirana aplikacija u Holo stilu koja ima najjednostavniju funkciju, a to je da prelaze iz aplikacije u aplikaciju bez napora. Potreban je Android 4.0 ili više, međutim developer tvrdi da će uraditi podršku i za Gingerbread korisnike. Trenutno je u beta fazi koja se završava 20. oktobra. Pa ako vas interesuje više, posetite XDA tred i skinite beta verziju koja radi odlično kod mene 😀

switchr

Tags: aplikacijabetamultitaskingSwitchr

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *