SwiftKey sačuvao 10 milijardi pritisaka na tastaturi

Objavio u 07/09/2011 u 17:40

10billion

SwiftKey tastaturu sam opisivao u recenziji i mogu reći da je to poslednjih, pa sigurno šest meseci moja default tastatura. Prijavljen sam kao beta tester ove aplikacije koja nosi oznaku X, a “kupio” sam je besplatno preko Amazon marketa kad je bila “free app of the day”. Tastatura je fenomenalna i nakon dugog korišćenja shvatite koliko vam ubrzava kucanje. Nekad i po pet reči unapred zna šta hoću da napišem što pojednostavljuje kucanje.

SwiftKey tastatura je svetu predstavljena pre godinu dana, od tada je tastatura sačuvala korisnicima 10 milijardi tipkanja. Da ponovim brojevima 10 000 000 000 pritisaka po ekranu. Stvarno neverovatna brojka. U podešavanjima tastature, ako je koristite, možete videti koliko je vama tipkanja olakšala/sačuvala. Kod mene je ova cifra 30694. Koliko je kod vas? Pre nego odgovorite, TouchType je ovom prilikom odlučio da napravi malu nagradnu igru u kojoj će podeliti tri VIZIO tableta koji dolaze sa SwiftKey Tablet X tasturom instaliranom. Da bi ste učestvovali u ovoj nagradnoj igri potrebno je da na Twitter-u tvitujete koliko vam je SwiftKey tipkanja sačuvao sa haš tagom #SKX10bn. Kao npr.:

  • “I’ve saved 36,852 keystrokes with @SwiftKey, how many have you saved? #SKX10bn”
  • “Using @SwiftKey has saved my thumbs 5,422 keystrokes! #SKX10bn”
  • “I’ve saved 23,587 keystrokes out of @SwiftKey’s 10 billion #SKX10bn”

Tablet_SO_Hort_final_1500

Da bi ste saznali vaš udeo u broju od deset milijardi, idite na Settings > Language & Keyboard > SwiftKey X Settings > Stats. Besplatna trial verzija je dostupna na marketu ako do sada niste koristili a želite da probate. Kažu da u nagradnoj igri mogu da učestvuju i početnici, tako da nemojte da se stidite malih cifara 🙂

Random korisnik će na kraju srede, četvrtka i petka dobiti DM sa potvrdom o nagradi.

Pa, šta čekate, tvitujte, možda dobijete tablet.

[via SwiftKey]

Tags: nagradna igrapredloziswiftkeytastaturatwitter

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

9 komentara, pridruži se diskusiji!
  • @LittlePrince
    Nemam na listi jer sam instalirao kad nije bilo hrvatskog a sada nemam opciju da apdejtujem da mi se pojave i novi jezici na listi. Postrebno mi je kako da apdejtujem app?

  • За бакка, хрватски већ имаш када инсталираш апликацију само требаш да га штиклираш.

    За ибоја, од куцања на фону користим само СМС и то око 10-так дневно, нешто мало нет и то је то. Ако је теби требало за солидну базу 9 месеци мени ће требати 90 година 😀
    Остајем ја на МултиЛинг тастатури, ту има и ћирилица коју ја користим стално 😉

    • @LittlePrince: Pa za one koji nisu aktivni na drustvenim mrezama i mail-u kontam da treba recnik za srpski. Mislim da ce oni to uskoro i dodati, posto na VIP forumu njihovog sajta ima dosta nasih koji testiraju 😉

  • I jos jedno pitanjce.
    Da li moze da se iskljuci engleski tj. da ostanu samo rijeci iz mojim poruka, mejlova…?

  • Procitao sam na njihovom sajtu da su izbacili hrvatski jezik al nikako ne mogu da nadjem gdje da skinem. Kako sam skontao ako mi ne bude odgovarao mogu samo da ga iskljucim (inace, swiftkey podrzava do tri jezika istovremeno).
    Ima li ko info kako da skine hr jezik?

  • А како користите ако нема Српски?

    • Nema potrebe za srpskim recnikom ako dosta saljes mailove, tvitujes ili ostavljas statuse na facebook-u.
      Pri instalaciji tastatura povuce sadrzaj iz ovih servisa i napravi recnik zajedno sa stilom pisanja. A ako i to ne iskoristis onda opet nakon duzeg koriscenja, tastatura nauci dosta reci i stil pisanja. Ja dosta saljem mail-ove i twitujem a pored toga je koristim vec duze od 9 meseci sto je napravilo prilicno dobru bazu.

  • Koristim SwiftKey od kad sam nabavio telefon. Zahvaljujuci recenziji na Srbodroidu :). I odlican je. Sad koristim SwiftKey X i jos je bolji. I preporucujem svima.
    Usput budi receno “I saved 3292 keystroes” 😀

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *