Swiftkey Otvoreni Beta program se završava 18. januara

Objavio u 12/01/2011 u 12:31

swiftkeyTouchType ltd, genijalci koji stoje iza veoma kvalitetne tehnologije predikcije reči za tastaturu, Swiftkey, najavili da će zatvoriti njihov VIP beta program 18. Januara. Swiftkey je jedinstvena tastatura, koja zamenjuje osnovnu na telefonu, i koja uči i pamti redosled korišćenih reči pri kucanju kako bi ih kasnije predložila. Aplikacija se veoma dobro adaptira na vaš stil kucanja. Tako da dok kucate, u delu u kom se inače nalazi predikcija, sa ovom tastaturom će vam se pojaviti i tri najkorišćenije reči nakon poslednje unete. Tako da ako često kucate npr.:”OK, čujemo se sutra.”, aplikacija će već nakon unete reči OK predložiti zarez, zatim čujemo i tako dalje. Pa ako ste od osoba koje vole da testiraju nove aplikacije, prijavljuju bagove i predlažu inovacije, požurite dok se ne završi prijavljivanje.

Recenziju ove aplikacije možete pročitati ovde.

Učestvovanje u Swiftkey VIP programu vam omogućuje pristup raznim test verzijama njihove aplikacije, kao i da učestvujete u poverljivoj diskusiji koja se održava na njihovom sajtu. Swiftkey je jedan od top deset finalista CESa. Pa ako vam se ova aplikacija sviđa, oni vas i pozivaju da glasate za njih ovde.

[via swiftkey]

Tags: betaKeyboardpredikcijaswiftkeytastaturaTouchTypevip

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *