Stiže ogroman Google+ apdejt

Objavio u 14/12/2012 u 17:43

google plus update

Google ekipa je izgleda veoma vredna pred sezonu praznika. Većina servisa je dobilo znatan apdejt, a sada i Google+ treba da dobije novine. Ovaj apdejt će doneti gomilu poklona za praznike. Danas u toku dana (po američkom vremenu) Google+ će vam se apdejtovati.

Prva opcija za koju se zna da će stići je menjanje profila sa mobilnog uređaja, što će omogućiti dodavanje i menjanje informacija gde god da ste. Google+ aplikacija će takođe imati mogućnost ažuriranja već postavljenog sadržaja. Takođe će stići i kontrola nad notifikacijama, tako da ćemo sada moći da biramo od kojih krugova ćemo primati više notifikacija a od kojih manje ili uopšte.

Takođe je najavljena i integracija sa Google+ komunama (Communities), tako da će sada biti moguće i komunicirati sa ljudima u zajednici.

Foto sekcija takođe dobija unapređenja, gde ćete moći da napravite backup svih svojih fotografija (do 5GB, ili manji backup koji je neograničen po veličini, ali će fotografije biti do 2048px. Za Android 4.2 korisnike, postojaće mogućnost kreiranja 360 stepeni sfernih fotografija koje ćemo moći da delimo na Google+.

Takođe stiže i podrška za animirane GIFove za podsetnike rođendana u Google Now, kao i lock screen widget.

edit: stigao je update omdah nakon objavljivanja 🙂

Tags: 360ažuriranjecommunitiesgooglenovinePanoramaphoto spheres

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *