Stigla Cinegram aplikacija za Android [Animirani GIFovi]

Objavio u 10/04/2013 u 20:15

cinegram

Cinegram je aplikacija za kreiranje i deljenje animiranih GIFova. Do sad je Cinegram bio dostupan samo na iOS operativnom sistemu, sada je dostupan i za Android korisnike.

apple-vs-flash

Cinegram aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje. Napravite svoj nalog kao i na svim ostali aplikacijama koje imaju društveni karakter. Možete da pratite i budete praćeni. Vaši sačuvani GIFovi mogu biti podeljeni na Facebook, Twitter i Tumblr veoma jednostavno. Ovi GIFovi su dužine 4 sekunde i mogu biti filtrirani kako bi dobili taj retro izgled.

Trenutna verzija za Android je 1.0.0 i besplatna je za skidanje i korišćenje. Jedini problem je da zahteva Android 4.0 i više. Tako da samo korisnici sa Ice Cream Sandwich verzijom i Jelly Bean-om mogu da prave animirane GIF-ove sa mačkama (da, siguran sam da je tih GIFova najviše 🙂 ).

A evo i nekoliko GIF-ova da vas inspiriše 😉

imagesspiral tron_anim VisualChinatowndavidope10 VisualChinatowndavidope8 VisualChinatowndavidope9

 

Tags: AndroidAnimatedAnimirani GIFCinegramGIF

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *