Stigao nativni Google Reader

Objavila u 02/12/2010 u 7:56

Google Reader nativna verzija

Iako postoje razne vrste Google Reader aplikacija, sada je Google Inc izbacio i oficijelnu nativnu verziju ove aplikacije za Android. Nativna verzija podržava više naloga, podešavanja naloga se automatski sinhronizuju, omogućena je i pretraga marketa. Ono što je novo je da vesti možete lako šerovati na Facebook i Twitter, poslati Gmail-om ili drugim sistemom za šerovanje koji imate instaliran.

Aplikaciju ne možete skinuti sa Marketa iz Srbije još uvek. Možete je skinuti ukoliko otključate Market a za to je potrebno rutovati telefon.

Za ljude koji imaju rutovan telefon i otključan market, evo QR code-a. Možda će u skorijoj budućnosti ovaj kod raditi i kod nas na ne rutovanom telefonu. Javite kad proradi! Ja sam testirala na ne rutovan telefonu zasad ne radi, a na rutovanom radi!

via googlereader.blogspot.com

Tags: googlemarketnativereaderRSS

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *