Stigao Flipboard u Play Store

Objavila u 23/06/2012 u 16:12

flipboardFlipboard za Android je dosad bio dostupan kroz beta testiranje, a sada je izašao iz beta faze i može se skinuti sa Play Store-a. Flipboard je magazin baziran na društvenim mrežama sa sjajnim interfejsom. Sa Flipboardom možete pratiti vesti poznatih svetskih sajtova iz različitih kategorija kao i sva dešavanja na društvenim mrežama. Flipboard podržava: Twitter, Facebook. Google +, Google Reader, LinkedIn, Youtube, Instagram, Flickr, Tumblr, 500px…

Naravno sve tekstove možete deliti na društvenim mrežama. Ono što je najbolje kod ove aplikacije je interfejs. Dizajn je odličan, korisničko iskustvo odlično isprojektovano, animacije jednostavne i interesantne, zaista dobra aplikacija, preporučujem.

Flipboard: The Social Magazine
Flipboard: The Social Magazine
Tags: Društvene mrežefacebookFlipboardGoogle Plusinformacijemagazinnalozitwittervesti

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *