1

Stigao Flipboard u Play Store

flipboardFlipboard za Android je dosad bio dostupan kroz beta testiranje, a sada je izašao iz beta faze i može se skinuti sa Play Store-a. Flipboard je magazin baziran na društvenim mrežama sa sjajnim interfejsom. Sa Flipboardom možete pratiti vesti poznatih svetskih sajtova iz različitih kategorija kao i sva dešavanja na društvenim mrežama. Flipboard podržava: Twitter, Facebook. Google +, Google Reader, LinkedIn, Youtube, Instagram, Flickr, Tumblr, 500px…

Naravno sve tekstove možete deliti na društvenim mrežama. Ono što je najbolje kod ove aplikacije je interfejs. Dizajn je odličan, korisničko iskustvo odlično isprojektovano, animacije jednostavne i interesantne, zaista dobra aplikacija, preporučujem.

Flipboard: News For Any Topic
Flipboard: News For Any Topic
Developer: Flipboard
Price: Free
Objavljeno u Android aplikacije
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedna misao na “Stigao Flipboard u Play Store

  1. Upravo je dobio kroz Omega v11 ROM za GSIII, i odusevljen sam kako interfejsom tako i funkcionalnoscu. Bas bas lepa aplikacija.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *