*Sparkujte vaš telefon

Objavio u 16/09/2010 u 22:38

SparkAndroid home ekrani mogu dosta doprineti personalizaciji vašeg telefona dodavanjem widget-a i prečica, ali Hiplogic želi da napravi stvari još “posebnije”. Njihov *Spark homescreen system je zasnovan na HTC Sense-u, Motoblur-u i drugim Android interfejsima, dodavajući vremensku prognozu, socijalne mreže i vesti u jedno mesto koje je dosta bazirano na vašoj geo lokaciji.

Prisutna je integracija Facebook-a i Twitter-a, zajedno sa naslovima vesti i automatskim update-om vremenske prognoze. Za sada se ne razlikuje mnogo od operaterski prilagođenih interfejsa koje smo do sada videli, ali Hiplogic najavljuje da je u partnerstvu sa dosta servisa koji bi doneli nove funkcije i informacije na home ekran *Spark korisnika. Zasad su to imena: Astrology.com, CBS, Disney, EA, ET, Sky …

Glavni adut, naravno, može biti da imate poseban interfejs ispod koga leži Android OS, jer ćete verovatno češće dobijati poboljšanja za njega nego od proizvođača dok oni ne prilagode svaki ROM posebno.

Evo i video klipa koji prezentuje sam *Spark home screen

https://www.youtube.com/watch?v=l0L0ehJd8os

Ako vam se svidelo šta ste videli i želite ove mogućnosti na vašem telefonu, skinite aplikaciju sa ovog linka.

Tags: *Sparkhomeinterfejsscreenui

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *