Sony je najavio oficijelnu PlayStation aplikaciju

Objavila u 20/12/2010 u 10:43

Android PlayStationNajavljene su PlayStation aplikacije i za Android i za iPhone od strane Sony-ja. Kako kažu trebale bi se pojaviti u marketima pre Nove godine. Aplikacija bi trebala da omogući da vidite online prijatelje na PlayStation mreži, da vidite vaše trofeje, da imate pregled novih igara i da ih podelite sa prijatejima na Facebook-u, Twitter-u i email-om.

Mnoge druge funkcije će verovatno biti dostupne kasnije u sledećoj verziji aplikacije, kao što je na primer chat sa prijateljima. Aplikacija će prvo biti lansirana u Evropi i to u Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Italiji i Holandiji.

Tags: aplikacijaNova godinaPlayStationSony

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *