SanDisk Memory Zone – Sačuvajte sve vaše podatke u cloudu

Objavio u 29/09/2011 u 16:00

SanDisk Memory Zone

Kompanija SanDisk (poznata po prozvodnji memorijskih kartica za mobilne telefone i digitalne fotoaparate) je upravo objavila svoj novi moćni programčić za sve korisnike Android mobilnih telefona. Programčić vam nudi mogućnost da sačuvate bukvalno ceo vaš telefon zajedno sa podacima sa memorijske kartice negde u cloud.

Dakle SanDisk Memory Zone je programčić koji će sve vaše podatke poslati na neki od servisa na Internetu. Koliko se vidim na klipu ispod, servis za sada sigurno podržava dropbox i box.net cloud servise za smeštanje podataka, ali isto tako i Pikasa veb albume za smeštanje slika (neograničen broj slika možete smestiti na ovom servisu.)

[via baguje]

Tags: Box.netcloudDropboxgDocsPicasaprostorSanDiskStorage

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *