Ripple Lock – fenomenalno otključavanje ekrana

Objavio u 26/08/2011 u 8:00

Da li vam se sviđa prelepi lockscreen na Honeycombu i želite ga na svom telefonu? A istovremeno vam se smučio Slide, Rotary ili Lense stil otključavanja ekrana? Meni su se smučili i želim da ih promenim!

 

Ruku spasa mi je pružio SunPengfe sa svojom Ripple Lock aplikacijom. Radi se o zameni za standardni lockscreen koja podseća na onaj sa Honeycomba. Animacija je veoma lepa, a suština oktljučavanja jeste prevlačenje malog kruga izvan velikog. Takođe sve može do detalja da se podešava po svačijem ukusu! Možete promeniti font sata, datuma, statusa, skloniti sve pojedinačno, povećati ili smanjiti slova, staviti drugu pozadinu, ukloniti Notification bar, promeniti boje svega, promeniti animaciju otključavanja, promeniti osvetljenje… ostalo otkrijte sami.

Tu je takođe opcija za stavljanje vidžeta na sam lockscreen, kao i dodavanje aplikacija za pokretanje koje se jednostavno vrši prevlačenjem ikonice u centar kruga.

Ripple Lock troši Android 2.1+, zauzima 908kb, a možete ga pronaći na Android Marketu za dž. Naravno, tu je i verzija koja se plaća i košta 101 RSD.

Koliko sam primetio, aplikacija ima bagova, npr. vrati se Gingerbread lockscreen nakon dvadesetak otključavanja-zaključavanja, ali programer na sav glas viče da radi na usavršavanju aplikacije, što znači da u narednim verzijama ne bi trebalo biti bagova. Žestoko vam preporučujem ovu aplikaciju i javite utiske ako ste zadovoljni! Ako niste, kritikujte Pengfea! 🙂

 

Tags: HoneycomblocklockscreenotkljucavanjeRipple Lock

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

13 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *