Remember the Milk postaje Freemium za iPhone, a šta je sa Android-om?

Objavio u 27/08/2010 u 20:48

Remember the Milk je jedna od najkorisnijih alatki za beleške. Postoji još pre nego se Android pojavio na prvom uređaju, i iako im je dosta trebalo da naprave Android aplikaciju, aplikacija je bila (i još uvek je) jedino korisna za premium korisnike.

Remember The MilkJuče, ipak, kompanija je najavila planove da omoguće njihovim korisnica koji, koji su na besplatnom nalogu, pristup iPhone aplikaciji. Doduše sa izvesnim ograničenjima. Mogućnosti push notifikacije i sinhronizacija sa serverom su isključene, ali to je mala cena, ako mislite da je Remember The Milk vredan plaćanja (većina ljudi bi se složila da je svaki dinar dat na RTM vredan).

Još uvek nije u planu da se Android korisnicima omogući freemium ponuda, kako su izjavili na njihovom twitter nalogu. Prvo žele da vide kako će se situacija odvijati sa iOS korisnicima.

Tags: freeiphoneRemember the MilkRTM

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *